неділя, 21 травня 2006 14:39

Торт "Перлина" із рідкого тіста

Цей рецепт дуже знадобиться жінкам, які не мають часу довго вовтузитися біля плити, але хочуть порадувати своїх рідних чимось смачним. Ним охоче ділиться 35-річна львів"янка Леся Микільська, викладач англійської мови.

— Торт "Перлина" готується дуже швидко, — розповідає пані Леся. — Збиваємо п"ять яєць із цукром (1 склянка = 200 грамів), додаємо 100 грамів розтопленого масла, 2 столові ложки амоняку, півтори склянки муки. Вимішуємо все — тісто має бути рідке. Його виливаємо на бритванку. Потім спечений корж слід розділити на три частини. Найкраще розрізати не ножем, а ниткою. Тоді всі його частинки будуть рівні.

Для крему знадобиться склянка сметани і стільки ж цукру. Збивати слід як на вершки й додати жменю дрібно потовчених горіхів.

Зараз ви читаєте новину «Торт "Перлина" із рідкого тіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути