Цей рецепт дуже знадобиться жінкам, які не мають часу довго вовтузитися біля плити, але хочуть порадувати своїх рідних чимось смачним. Ним охоче ділиться 35-річна львів"янка Леся Микільська, викладач англійської мови.
— Торт "Перлина" готується дуже швидко, — розповідає пані Леся. — Збиваємо п"ять яєць із цукром (1 склянка = 200 грамів), додаємо 100 грамів розтопленого масла, 2 столові ложки амоняку, півтори склянки муки. Вимішуємо все — тісто має бути рідке. Його виливаємо на бритванку. Потім спечений корж слід розділити на три частини. Найкраще розрізати не ножем, а ниткою. Тоді всі його частинки будуть рівні.
Для крему знадобиться склянка сметани і стільки ж цукру. Збивати слід як на вершки й додати жменю дрібно потовчених горіхів.














Коментарі