вівторок, 18 січня 2011 11:00

Алієв став задорогим для "Динамо"

Алієв став задорогим для "Динамо"

Київське "Динамо" не має наміру купувати півзахисника Олександра Алієва в московського "Локомотива" за ціною 11 млн. євро. Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

"Часом складається відчуття, що пані Смородська (президент "Локомотива"- ред.) Розмовляє сама з собою. Вона заявляє, що знаходиться в переговорному процесі з "Динамо", але такого процесу, слід розуміти, не існує в принципі.

Ми обговорювали з нею лише передбачені угодою з "Локо" терміни переказу на наш рахунок останніх траншів трансферної вартості Алієва - і не більше того. Президент московського клубу вважає, що гравець коштує тепер вже 11 мільйонів?

Це її право, але викуповувати права на Алієва за таку суму, навіть за вирахуванням все ще не заплачених нам чотирьох мільйонів євро, ми не маємо наміру", - сказав Суркіс, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, раніше Алієв заявив, що не проти повернутися в київське "Динамо", після того, як команду очолив Юрій Сьомін. Відзначимо, що в 2009 році Алієв разом із Сьоміним перейшов у "Локомотив", ставши в результаті кращим футболістом російської Прем'єр-ліги за системою "гол + пас".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Алієв став задорогим для "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути