неділя, 14 листопада 2010 15:21

Жінці, яка понівечила обличчя Леонардо Ді Капріо, загрожує 7 років в'язниці (ФОТО)

Найближчим часом Окружний суд Лос-Анджелеса повинен оповістити вирок 40-річній Ареті Уілсон, котра напала в липні 2005-го року на відомого голлівудського актора Леонардо Ді Капріо. Арета атакувала Лео під час вечірки, яку влаштовував в Голлівуді продюсер Рік Саломон (що був бойфренд Періс Хілтон). За ствердженням самої Уілсон, вона прийняла Ді Капріо за свого екс-дружка, і ударила його в обличчя розбитою пивною пляшкою. В результаті удару були сильно пошкоджені ліва брова і скула артиста.

Темношкірій Ареті загрожує до 7 років в'язниці, якщо суд визнає, що напад загрожував життю Леонардо. Проте, швидше за все, жінка отримає не більше 2 років тюремного ув'язнення і зможе вийти на волю приблизно через рік, оскільки 330 днів вона вже відсиділа у в'язниці, пише The Sunday Telegraph.

Після нападу на голлівудську знаменитість Арета Уілсон втекла до Канади, але влітку минулого року вона була арештована поліцією. Арета відмовляється визнавати себе винною, проте вона була поміщена під варту на час судових розглядів, у зв'язку з високою вірогідністю втечі. Захист стверджував, що рани, отримані артистом, були незначними. Але суддя, який веде цю справу, вважає, що різані рани, котрі вимагали втручання хірурга (на обличчя і шию Леонардо були накладені шви, всього 12 стібків), були небезпечними.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Жінці, яка понівечила обличчя Леонардо Ді Капріо, загрожує 7 років в'язниці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути