понеділок, 11 жовтня 2010 11:38

На балеті Людмилі Янукович подарували тарілку з її портретом (ФОТО)
6

Учора, 10 жовтня, перша леді Людмила Янукович взяла участь у закритті фестивалю "Зірки світового балету". У заключному вечорі танцювали артисти з 16 країн. У тому числі солісти опери Мюнхена (Лусія Лакарен і Марлон Діно), Паризької опери (Алесії Карбоне і Аурелія Белі), студії сучасного балету з Токіо, Київ модерн балету, артисти балету Празької та Угорської опер та інші. Великий театр представили світові зірки Микола Цискарідзе та Ілзе Лієпа. Гонорари артистам оплачували спонсори.

Після закінчення концерту на сцену разом з директором фестивалю Вадимом Писарєвим та міністром культури України Михайлом Кулинякою на сцену піднялася дружина президента Людмила Янукович.

"Дорогі мої, - сказала Янукович залу, - коли ми починали фестиваль 17 років тому, спочатку думали робити його раз на 2 роки, але потім вирішили, щоб таке чудо було в Донбасі щороку".

Вона подякувала артистам, назвавши їх "ваша величність". Вадим Писарєв вручив Людмилі Янукович фарфорову тарілку з її портретом в центрі і портретами артистів як обрамлення. Після цього дружина глави держави взяла участь у фуршеті з танцівниками.

Людмила Янукович прибула в театр у хорошому настрої. З нею були три її подруги. Перша леді була одягнена у біло-синій вечірній піджак і пишну темну-синю спідницю до п'ят. Шию прикрашала біжутерія. Перед концертом Людмила Янукович поспілкувалася з бізнесменом з Норвегії Ойвіндом Йохансеном, який у себе на батьківщині опікується балетом.

У цьому році фестиваль проходив під патронатом Людмили Янукович.

Фото: Тетяна Заровна/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На балеті Людмилі Янукович подарували тарілку з її портретом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути