четвер, 23 вересня 2010 13:16

Міністр Яцуба купив автомобіль Mazda за 344 тисячі гривень (ФОТО)

У Києві відкрився новий дилерський центр Mazda. Під час відкриття відбулася презентація оновленого кросовера Mazda CX-7.

"У Mazda CX-7 2,3-літровий турбований бензиновий двигун потужністю 238 кінських сил. Автомобіль здатен попереджати водія про наявність перешкоди у "сліпій зоні", крісло водія запрограмоване на запамятовування трьох варіантів налаштувань. Ціна авто з максимальною комплектацією – 344,9 тис. грн", - розповіла генеральний директор компанії "Автоінтернешнл" Олена Дуніна.

Презентація нового авто пройшла скромно, без концертів та феєрверків.

Одразу після неї за кермо оновленої Mazda CX-7 сів міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба. Місце поруч зайняла його дружина. Вона була вдягнена у сукню темно-синього кольору. Такий самий колір мало і нове авто. На задньому сидінні розташувався син Яцуби, вдягнений у костюм такого ж кольору, як і у батька.

Ведучий презентації шоу-мен Юрій Горбунов оголосив, що міністр і є першим покупцем Mazda CX-7 у новому автосалоні.

За данними інформагенств, у Володимира Яцуби вже є автомобіль Toyota. Члени його родини є власниками автомобілів Toyota і Mercedes.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міністр Яцуба купив автомобіль Mazda за 344 тисячі гривень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути