пʼятниця, 16 липня 2010 14:18

Блондинки виявилися успішнішими за брюнеток і рудих

Блондинки виявилися успішнішими за брюнеток і рудих

Британський сайт The Motley Fool, що спеціалізується на управлінні особистими фінансами, провів дослідження, у ході якого вдалося встановити, що жінки зі світлим волоссям виявилися успішнішими за брюнеток і рудих.

Згідно з результатами дослідження, середній щомісячний дохід жінок зі світлим волоссям становить приблизно 1200 євро після вирахування всіх податків, тоді як брюнетки заробляють близько 1120 євро, а рудоволосі - не більше 1070 євро.

При цьому блондинки більш схильні до легковажних витрат: так, щомісяця вони витрачають близько 334 євро на купівлю різних дрібниць і дрібничок, таких як шоколадні цукерки, сумочки і туфлі.

Як повідомляє джерело, більшість блондинок вміють керувати своїми особистими фінансами і завжди знають, як багато їм потрібно витратити найближчим часом і як скоро їх заощадження будуть витрачені.

Нагадаємо, що відповідно до одного з досліджень, найбагатші чоловіки планети вважають за краще одружуватися з брюнетками.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Блондинки виявилися успішнішими за брюнеток і рудих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути