понеділок, 01 червня 2009 15:52

У Ризі блондинки провели антикризовий парад (ФОТО)
8

Президент Латвійської асоціації блондинок Маріка Гедерте повідомила, що асоціація вирішила організувати парад, оскільки Латвія переживає важку економічну кризу. За її словами, "людям потрібні позитивні емоції". Вона висловила надію, що "цей захід... підніме їм настрій".

І ось тисяча блондинок з плакатами з написами Go Blonde вийшли на вулиці Риги... Багато хто прийшов з домашніми тваринами.

Поліція перекрила в місті рух - щоб забезпечити безпеку блондинок за кермом.

Після параду пройшов бал принцес, на якому обрали переможницю в номінаціях: "Блондинка-лідер", "Блондинка-юрист", "Блондинка - модна пані", "Блондинка - журналіст", "Блондинка - ТБ зірка" і "Блондинка - офіціантка".

Міжнародна асоціація блондинок, членом якої з березня цього року є і Латвія, подала в UNESCO заявку з проханням визнати 31 травня офіційним Всесвітнім днем блондинок.

Близько тисячі людей брали участь в параді блондинок, що пройшов в неділю в Ризі під гаслом "зробимо мир світлішим".

У 2006 році блондинки почали відзначати 31 травня як свято - Всесвітній день блондинок.

Як вважають учені, справжня блондинка - явище рідкісне, і за їхніми підрахунками, вже до 2202 року блондинки остаточно зникнуть з лиця землі. Тільки за останніх 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49 до 14% від загального числа жителів планети. Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку учених, у Фінляндії, де проживає найбільше число світловолосих людей на душу населення.

Неспокій за майбутнє світлого волосся і блакитних очей має під собою ґрунт. "Щоб дитина народилася зі світлим волоссям, вона має успадкувати дві копії "білявих" генів, по одній від кожного батька. Щоб мати темне волосся, досить успадкувати один "темний" ген - або від матері, або від батька", - пояснює генетик Бруно Даллапіккола.

"У 2050 році населення планети досягне чисельності 9 млрд. осіб. 3 мільярди новонароджених з"являться, найімовірніше, в Африці, Азії та Південній Америці". Майже у всіх у них буде темне волосся, і статистично маловірогідним буде те, що дитина отримає "білявий" ген", сообщает ТОРньюз.

Зараз ви читаєте новину «У Ризі блондинки провели антикризовий парад (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути