субота, 10 липня 2010 12:36

Платіні робили непрямий масаж серця

Платіні робили непрямий масаж серця

Лікарі дозволили президентові УЄФА Мішелю Платіні відвідати фінал чемпіонату світу з футболу в ПАР. Увечері в п'ятницю, 9 липня, Платіні відчув себе погано і був доставлений в одну з лікарень Йоханнесбурга. Він пройшов медобстеження і вранці 10 липня був виписаний з лікарні, повідомляє AFP.

Президент УЄФА залишив лікарню близько 09:00 за місцевим часом (10:00 за київським часом). В офіційній заяві УЄФА і ФІФА йдеться, що Платіні відчував себе нормально вже увечері в п"ятницю, але його залишили в лікарні на ніч з обережності.

55-річний француз відчув себе погано під час вечері в одному з ресторанів Йоганнесбурга. Свідок події розповів, що один з відвідувачів ресторану робив Платіні непрямий масаж серця доти, поки не приїхали лікарі.

Фінал чемпіонату світу, який має відвідати президент УЄФА, відбудеться 11 липня в Йоганнесбурзі. У вирішальному матчі зустрінуться збірні Голландії та Іспанії. Гра розпочнеться о 21:30 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Платіні робили непрямий масаж серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути