четвер, 01 липня 2010 20:00

"Черновецький передав 5-літрову пляшку віскі"

  Андрій МОЛОЧНИЙ, 32 роки. Шоумен, учасник комедійного телепроекту "Файна Юкрайна". Народився в місті Коростень на Житомирщині. З червоним дипломом закінчив Київський аграрний університет. Студентом працював на фермі в Англії й зробив на 4-кімнатну квартир
Андрій МОЛОЧНИЙ, 32 роки. Шоумен, учасник комедійного телепроекту "Файна Юкрайна". Народився в місті Коростень на Житомирщині. З червоним дипломом закінчив Київський аграрний університет. Студентом працював на фермі в Англії й зробив на 4-кімнатну квартир

1. Тимошенко

Перед Юлією Володимирівною кілька разів виступали. Перший раз запам'ятався. Величезний ресторан, уся партія в зборі, довжелезний стіл, і Тимошенко головує. Показуємо номер, як політики грають у карти. Я, як завжди, копіюю інтонацію Юлі. Відчуваю, зал занервував. У всіх партійців просто нерви тріщать. Затамували подих, аж у стільці повдавлювалися. Тиша... І тут чую здалеку ледь чутне жіноче "хі-хі-хі". Проходить мить, і публіка, наче по команді, вибухає - регочуть, істерика. Напруга як паром у повітря вийшла. Тимошенко підходила, дякувала.

2. Янукович

Найбільше переживав перед виступом для Януковича. Про нього стільки вже жартів у нас було, причому гострих. Як він на це реагує? Мабуть же бачив колись. І от, минулого літа виступали в нього на дні народження. Людей мало було, вузьке коло його друзів. Виявилося, він має добре почуття гумору. Показали мініатюру "Зустріч Януковича з Луценком", попередили, щоб не ображався. Після виступу - в усіх істерика. Віктор Федорович сльози витирає. А Рінат Леонідович, він теж там був, сміявся як дитина.

3. Ющенко

2008 рік, день народження в одного з родичів Віктора Андрійовича. Запросили виступити. А жартів про Ющенка в нас цілий вагон. Увесь вечір він просидів у абсолютному спокої, відсторонено якось. Інколи усмішка легка проскакувала. І тільки пару разів по-справжньому розсміявся - плескав у долоні над головою. Це був максимум, що вдалося з нього видавити. Для мене Віктор Андрійович як глядач, був, наче за щитом.


4. Черновецький і Довгий

Коли почався зірковий час Леоніда Михайловича, він регулярно приходив на наші вечірки. З'являвся в компанії свого заступника Олеся Довгого. Вони мали постійний столик. Потім почали запрошувати нас на приватні заходи, на дні народження свої. Модна тема була - "космос", легкі наркотики. Придумали номер, де Черновецький поїхав у відпустку. За сюжетом, Олесь залишається "на хазяйстві", запрошує в мерію Омельченка, закурюють. Довгий розказує: "Да тут все мое! Киев мой! Все, что в Киеве, тоже мое! И сигареты мои. И то, что в сигареты забито, тоже мое!" Присутність головних героїв у залі зіграла своє: хвилин зо дві зал ревів. І Леонідові Михайловичу теж дуже сподобалося. Передав нам 5-літрову пляшку віскі й попросив номер на диск записати. Через пару місяців Сергій Притула бачив, як Довгий збирав людей у курилці й переповідав нашу мініатюру.

5. Шуфрич

Прийшов на зйомку "Камеді Клабу" Нестор Шуфрич, коли був міністром із надзвичайних ситуацій ще в уряді Януковича. Тоді з нього весь час приколювалися. Ми теж вирішили не відставати, придумали сценку. Зал напрягся, усі дивляться на гостя. Як поведеться? Кілька секунд - і Нестор починає так щиро реготати, навіть стримує сміх. Відчувалося, що зал видихнув із полегшенням. Тоді він ще був із Рудьковським не розлий вода. Завжди вдвох наші виступи відвідували. Якщо Рудьковський сам приходив, питали: "Николай, а где же Нестор?" Той відповідав: "Нестор занят".

Зараз ви читаєте новину «"Черновецький передав 5-літрову пляшку віскі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути