середа, 26 травня 2010 20:54

Під вікнами Януковича "30 орлів Могильова" не могли вгамувати одного юриста (ФОТО)
15

Фото: Фото Андрій Шматов/Gazeta.ua

Мешканці гуртожитку на вул. Заболотного, 132, в обід пікетували адміністрацію Президента. 30 жителів гуртожитку з малими дітьми третю добу ночують на вулиці. З помешкання їх насильно вигнали невідомі чоловіки у спецформі.

Активісти принесли звернення до Сергія Льовочкіна, голови Адміністрації Президента України та Анни Герман, заступника голови Адміністрації Президента.

Близько 30-ти співробітників Печерського управління міліції зупинили активістів біля пішохідного переходу на вул. Лютеранській 23, не пускаючи людей у двір адміністрації. Активісти проривались через колону міліціонерів.

"Чому я не можу перейти вулицю на зелене світло світлофора?! У якому законі написано, щоб міліція не пускала громадян вільно пересуватись вулицею?!", - говорить полковникові міліції Олександр Дедюк, юрист, який допомагає мешканцям відвойовувати гуртожиток, а також голова правління ГО "Кияни, об`єднуємося". Чоловік проштовхується через колону міліціонерів. Ззаду його підпихають з десяток активістів. Близько двадцяти міліціонерів хапають Олександра Дедюка, саджають його в міліцейського бобика та везуть в Печерський райвідділок міліції.

Від Адміністрації Президента пікетувальники порозходились близько 18.00.

Зараз ви читаєте новину «Під вікнами Януковича "30 орлів Могильова" не могли вгамувати одного юриста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути