середа, 26 травня 2010 20:17

Черновецький не знає, хто такий Володимир Рибак

Черновецький не знає, хто такий Володимир Рибак

Столичного мера Леоніда Черновецького не цікавить, що буде з київською владою. Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

- У Партії регіонів говорять про те, що доречно змінити закон "Про столицю". Для того, щоб голову міської адміністрації призначав президент. Кажуть, що на цю посаду Віктор Янукович може призначити Володимира Рибака, - запитуємо у нього.

"Ну? А кто это? Я не знаю", - відповів столичный мэр.

Йому нагадали, що це  -перший заступник голови Партії регіонів, колишній мер Донецька.

"А, ну тогда понятно. Я не хочу комментировать политику. Я занимаюсь конкретными вещами. И меня мало интересуют вопросы политического характера - как быть с киевской властью. Полагаю, что этот вопрос больше политический. Отношения к экономике Киева он не имеет. А лишиться части полномочий я не боюсь. Все нормально", - запевнив Черновецький.

Як відомо, проект змін до закону "Про столицю", який розробили у Мін`юсті, передбачає призначення голови київської міської адміністрації президентом і відмову від прямих виборів мера. За чутками, президент Янукович хоче поставити на цю посаду заступника голови Партії регіонів, нардепа Володимира Рибака.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не знає, хто такий Володимир Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути