Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2010 17:28

У Грузії загубили Саакашвілі

У Грузії загубили Саакашвілі

Провідні грузинські ЗМІ, такі, як газети "Все новости" і "Резонанс", радіо "Палитра", безуспішно намагаються з'ясувати місце перебування президента Михайла Саакашвілі.

Глава Грузії більшу частину квітня провів у США, перервавши візит тільки поїздкою до Польщі на похорон президента Леха Качиньського.

Потім він, за даними ЗМІ, на кілька годин з'явився в Грузії 6 травня на параді поліції в Тбілісі та відзначенні Дня Святого Георгія в Батумі, після чого відбув до Ватикану.

Потім він перемістився в Коста-Ріку на інавгурацію президента, але де він зараз, відповіді журналістам не змогли дати ні прес-спікер президента, ні керівник його прес-служби, ні представники пропрезидентської більшості у парламенті.

Опозиція стверджує, що Саакашвілі незатишно на батьківщині, що його не беруть провідні світові лідери, а також вимагає з'ясувати, скільки бюджетних грошей витрачається на вояжі президента, велика частина яких незапланована.

News2ru

Зараз ви читаєте новину «У Грузії загубили Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути