вівторок, 11 травня 2010 17:35

Журнал Playboy почнуть видавати у 3D-форматі

Журнал Playboy почнуть видавати у 3D-форматі

"Що люди хотіли б побачити в 3D найбільше за все?", - запитує видавець журналу Playboy Х'ю Хефнер. - "Напевно, оголену жінку".

У цю п'ятницю на прилавки магазинів у США надійде червневий випуск видання, до якого будуть додаватися стереоскопічні окуляри. Тільки з їхньою допомогою можна буде детально розглядати "Дівчину місяця" на розвороті.

Таким чином видання сподівається залучити додаткових читачів. За три роки тираж журналу впав з 3,5 млн до 1,5 млн примірників, повідомляє Associated Press.

Як жартує сама "Дівчина місяця" Хоуп Дворащік, "деякі ... ммм ... предмети в 3D можуть здаватися більшими, ніж насправді".

Журнал Playboy видається з 1953 року Х'ю Хефнером і його колегами. Відтоді він виріс до видавничого дому Playboy Enterprises, діяльність якого простягається на багато сфер медіа-бізнесу для дорослих. Крім журналу в США по всьому світу випускаються журнали різними мовами. Українська версія журналу виходить з 2005 року.

News2ru

Зараз ви читаєте новину «Журнал Playboy почнуть видавати у 3D-форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути