середа, 05 травня 2010 11:59

Тягнибок: Вони вже задовбали фільмами про "Вєликую Побєду"!

Тягнибок: Вони вже задовбали фільмами про "Вєликую Побєду"!

Лідер ВО Свобода Олег Тягнибок назвав ганьбою залучення російських солдатів до військового маршу на день Перемоги у Києві. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Це - ганьба. Таке українська влада дозволяє собі вперше за історію української незалежності, - обурився Тягнибок. - Це є демонстрація того, що нинішня влада має провінційне містечкове мислення. Із рівня управителя Донецької області Янукович навіть не намагається вийти".

На думку лідера ВО "Свобода" запрошення російських вояків свідчить про те, що українське керівництво хоче вислужитися перед Росією, продемонструвати свою максимальну лояльність до будь-яких її зазіхань і забаганок.

"Що ж вони грузинську армію разом з російською не запросили? Вони ж теж воювали, - зіронізував Тягнибок. - Навіть отакий штрих говорить про те, що сприйняття історії є абсолютно упередженим теперішньою владою, яка готова залізти в усі отвори лиш би догодити Кремлеві в його амбіціях стосовно України".

Лідер "Свободи" також обурився великою кількістю фільмів з радянської тематики на українських телеканалах.

"Включіть будь який канал телебачення. Це просто жах! Вони вже задовбали своїми фільмами про "Вєликую Побєду". Логіка ж яка? Один окупант переміг іншого окупанта. Якби Червоні війська після цього приходу дійсно тут зробили спокій і стабільність. Але ж було знищенко не менше українців і навіть набагато більше, ніж це робилося гітлерівською армією", - сказав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: Вони вже задовбали фільмами про "Вєликую Побєду"!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути