понеділок, 26 квітня 2010 15:38

Галичани будуть сидіти під Радою невизначений термін

Галичани будуть сидіти під Радою невизначений термін

Голова Тернопільської облради Олексій Кайда очолив обласний Комітет порятунку нації та держави.

Сьогодні з Тернопільщини до Києва виїдуть 30 автобусів із депутатами, представниками громадських та політичних організацій. Пікетувальники збираються до Києва, щоб не допустити ратифікації харківських угод щодо пролонгації перебування Російського Чорноморського флоту у Криму.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив сам пан Кайда.

"Ми запрошували до участі представників усіх національно-демократичних сил. У комітет увійшли представники Свободи, БЮТу та Нашої України, а також громадські організації. Від УНП ніхто не прийшов", - сказав він.

За словами Кайди, у Харкові відбулася державна зрада. Тому потрібно "об"єднатися і не допустити, щоб Україна перетворилася на московську колонію".

"Ми проведемо виїзне засідання сесії. Участь візьмуть також деякі районні ради. Списки наразі ще уточнюються", = відзначив Кайда.

Пікетувальники мають з"явитися під стінами парламенту о 9:30 ранку, щоб почати виїзне засідання уже о 10.

"До нас мають долучитися також представники Львівщини та Івано-Франківщини. Скільки часу буде тривати ця акція, наразі сказати важко. Усе залежатиме від того, коли і яке рішення прийме Верховна рада", - продовжив голова облради.

Нагадаємо, у четвер на сесії Тернопільської облради депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України з вимогою почати процедуру імпічменту Президента України Віктора Януковича через пролонгацію договору із Російською Федерацією щодо розміщення Російського Чорноморського флоту у Криму.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Галичани будуть сидіти під Радою невизначений термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

543

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути