середа, 07 квітня 2010 07:26

"Людмилі Янукович треба зайнятися шкірою"

Автор: фото з сайта www.novosti.dn.ua
  Дружина президента Людмила Янукович із солістками дуету ”Алібі” Анною та Аліною Завальськими у Донецьку на міжнародному дитячому фестивалі ”Гран Па”. Вона просила у співачок автограф
Дружина президента Людмила Янукович із солістками дуету ”Алібі” Анною та Аліною Завальськими у Донецьку на міжнародному дитячому фестивалі ”Гран Па”. Вона просила у співачок автограф

Київська дизайнерка Діана Дорожкіна, 37 років, стала стилістом дружини президента Людмили Янукович, 60 років. Діана пропонує своїм клієнтам носити чорні шкіряні корсети, розшиті стразами, вузькі сукні і спортивні картузи з довгими козирками. У неї одягаються Руслана Писанка, Марина Кінах, доньки колишнього міністра закордонних справ Петра Порошенка — Євгенія та Олександра.

— Людмилі Янукович треба правильно підібрати макіяж, зачіску, гардероб і зайнятися шкірою, — розповідає Юрій Варивода, київський дизайнер. — Їй підійде класичний одяг з поєднанням чорних та білих кольорів. Пасуватимуть бордові та пастельні кольори, але лише холодних відтінків. В неї гарна фігура, нічого не треба приховувати. Високі каблуки їй не пасуватимуть. Прикраси теж не мають бути яскравими, краще маленькі сережки, невеличкі перлинки. Українські костюми їй не личитимуть, вони зроблять її смішною.

У лютому заступник голови Адміністрації президента 49-річна Ганна Герман заявляла, що Людмила Янукович не користуватиметься послугами стилістів.

— Вона не робитиме із себе ляльку. Залишатиметься собою, а це заслуговує пошани.

Для Людмили Янукович хотіла б шити дизайнерка Олена Голець. Вона створює одяг для колишньої заступниці київського мера Ірени Кільчицької.

— Хочу шити не тільки для Людмили, а й для Віктора Януковича, — каже вона. — Його дружині я запропонувала б класичні костюми і сукні із шерсті, шовку та крепу. Віктор Янукович любить класичні костюми. Думаю, із ним працює стиліст. Президенту не годиться самому займатися підбором одягу.

Зараз ви читаєте новину «"Людмилі Янукович треба зайнятися шкірою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути