понеділок, 15 березня 2010 10:54

На Рівненщині чупакабра ледь не роздерла жінку (ФОТО)

Ввечері 12 березня у с. П"ятигори Здолбунівського району на Рівненщині місцева жителька Раїса Середюк, 40 років, поверталася з роботи на фермі додому. Біля кладовища її наздогнала невідома тварина.

"Вона скакала високо на двох лапах. Я злякалася й давай з усіх сил утікати. Коли оглянулася, то добре розгледіла жахливі лапи з трьома пальцями-кігтями. Тіло звіра - в шерсті, голова худа й продовгаста. Схожий на вовка, тільки більший і скакав на двох лапах", - пригадала потерпіла.

Тварина наздогнала жінку й сильно вдарила верхньою лапою в спину. Роздерла їй куртку й залишила довгі подряпини на тілі. Раїса Середюк впала.

"Я чула його важке дихання й сопіння. Потім монстр завив наче сирена. Тіло перестало мене слухатися. Повірте, знепритомніла не від болю, а від страху", - сказала жінка.

Через півтори години її знайшли односельці й завезли додому. Вона від переляку втратила мову. Отямилася тільки на другий день у Здолбунівський центральній лікарні. Розповіла, що великий монстр – чупакабра. Він майже її росту – приблизно 168 см.

17-річний син потерпілої Володимир Середюк розповів, що сільські мисливці наступного ранку після нападу вийшли полювати на чудовисько.

"Однак, вночі випав сніг і замів сліди", - сказав він, показуючи місце, де монстр напав на матір. Пригода сталася біля кладовища навпроти будинку місцевого православного священика.

За два тижні до пригоди таємничий звір у господарствах мешканців П"ятигір і сусіднього села Глинськ вбив і випив кров у понад півсотні кролів. Зокрема, в 74-річного п"ятигірця Петра Крохмалюка чупакабра відчинила дверцята в клітках і убила п"ятеро великих кролів.

Фото: Віктор Гомоль/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чупакабра ледь не роздерла жінку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути