середа, 24 лютого 2010 15:19

Зірка "Челсі" зраджував найсексуальнішій жінці 2009 року

Зірка "Челсі" зраджував найсексуальнішій жінці 2009 року

Ти можеш бути красивою, сексуальною і знаменитою, але це не врятує від проблем в особистому житті. І, схоже, саме в такій жахливій ситуації опинився соліст Girls Aloud Шеріл Коул. Сімейне життя однієї з найпопулярніших дівчат Британії на межі розпаду. Передбачається, що Шеріл протягом найближчих днів подасть на розлучення з чоловіком, футболістом "Челсі" Ешлі Коулом.

Ешлі і Шеріл зіграли весілля в липні 2006 року. У пари були прекрасні шанси повторити зоряний шлях Бекхемів: він - відомий футболіст, вона - популярна співачка. Проте на відміну від Девіда, Ешлі виявився вельми велелюбним хлопцем. Через кілька років після одруження з"ясувалося, що Коул зраджує своїй красуні-дружині направо і наліво.

Спочатку Шеріл намагалася закрити очі на адюльтери чоловіка. Потім вирішила навіть обговорити свої сімейні проблеми з журналістами. Але тепер терпінню дівчини настав кінець.

В даний час співачка знаходиться в Лос-Анджелесі, де записує сумісну композицію з групою Black Eyed Peas. До Британії вона повертається наступного тижня.

Незадовго до дня Святого Валентина місіс Коул чекав зовсім не романтичний сюрприз. У мобільнику чоловіка співачка виявила фото його голих коханок, а потім одна з подружок Ешлі заявила, що провела ніч з ним перед одним з футбольних матчів.

"Терпіння Шеріл лопнуло, - розповіло таблоїдам джерело в оточенні зірки. - Спочатку вона ігнорувала чутки, проте останнім часом невірність Коула стала очевидною. Вона готується подати документи на розлучення і боротися за розділ майна".

Ситуація ускладнюється тим, що пара не підписувала шлюбного контракту. При цьому особисті статки 26-річної Шеріл, не дивлячись на її популярність, в рази скромніші, ніж доходи, отримані чоловіком. Згідно підрахункам журналістів Sunday Times, на 2009 рік сумісні статки пари оцінювалися як мінімум в 13 мільйонів фунтів (20,2 мільйона доларів).

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Челсі" зраджував найсексуальнішій жінці 2009 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути