середа, 13 січня 2010 09:06

Омельченко детально розповів про злочини Тимошенко

Омельченко детально розповів про злочини Тимошенко

Прем"єр Юлія Тимошенко знаходиться "на гачку" у Володимира Путіна, упевнений нардеп від БЮТ Григорій Омельченко.

Про це він заявив в інтерв"ю "Публічним людям".

"Юлія Тимошенко така ж злочинниця, як і Павло Лазаренко, тільки він відбув судове покарання в місцях позбавлення волі, а вона не відбувала своє покарання тільки тому, що справи проти неї були припинені за нереабілітуючих обставин", - заявив депутат.

За його словами, у "першій справі в березні 1995 року Тимошенко намагалася нелегально провезти через кордон 26 тисяч доларів і три мільйони карбованців, але була затримана в аеропорту Запоріжжя".

"Злочини Януковича коштували країні копійки, а Тимошенко украла мільярди"

"Пізніше проти Тимошенко була порушена кримінальна справа за кількаразову дачу хабарів високим посадовим особам міноборони РФ. Ті генерали, які одержували від неї хабара, були засуджені і навіть устигли відбути термін, а вона була оголошена в міжнародний розшук по лінії Інтерполу", - нагадав Омельченко.

"Військова прокуратура РФ визнала Тимошенко винною в здійсненні цих злочинів, а прокурор зобов"язав компанію, очолювану Юлією Володимирівною відшкодувати збитки, завдані Росії. Але завдяки домовленості з Путіним, кваліфікація була змінена і був скорочений термін притягнення до кримінальної відповідальності.

Завдяки закінченню цього терміну Тимошенко не потрапила за ґрати, хоча, повторю, була визнана злочинницею. Вона навіть написала заяву, де визнала себе винною в здійсненні злочинів", - заявив він.

За словами Омельченка, "генпрокуратура РФ під час розслідування справи по хабарах знайшла ці гроші і росіяни знають, де вони знаходяться".

"І от тепер Юлія Тимошенко знаходиться "на гачку" у Володимира Путіна, що має серйозний компромат на Тимошенко. Це дуже небезпечно, коли кандидат у президенти Тимошенко знаходиться в такій залежності від глави Росії".

"Тому, якщо порівнювати, хто завдав більшу шкоду Україні Янукович зі своїми статтями або Тимошенко, то це непорівнянно: злочини Януковича коштували країні копійки, Тимошенко украла мільярди гривень і завдала колосальної шкоди національній безпеці, - заявив Омельченко.

Депутат також відзначив, що четвертий рік працює членом парламентській асамблеї Ради Європи в комітеті з прав людини.

"І от коли спливають справи по корупції, де фігурують "карні шлейфи" Лазаренка, Тимошенко, кількаразові судимості Януковича, і останні двоє претендують на посаду президента демократичної держави, то європейці дивляться на мене дуже здивованими очима", - заявив депутат.

Омельченко ще наприкінці 90-х обвинувачував Тимошенко в корупції. Але потім став членом її блоку і був навіть 3-ім номером списку БЮТ.

Після заяви Омельченка в справі педофілів з "Артеку" його виключили з фракції БЮТ.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Омельченко детально розповів про злочини Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути