четвер, 24 грудня 2009 22:27

Янукович черпає енергію від собак

Кандидат у президенти 49-річна Інна Богословська замовила собі політичний гороскоп на вибори 17 січня 2010 року. Їй напророкували перемогу.

Богословська захоплюється гороскопами давно. Перед парламентськими виборами 2006-го астрологи передбачали успіх її партії "Віче". Але та набрала 1,74% і до Верховної Ради не потрапила.

Кандидат у президенти Людмила Супрун, 44 роки, говорить, що не має забобонів:

— Але є такі речі, які для мене, як оберіг. Це вишиваний рушник, на якому ми з чоловіком стояли під час розпису, та ікона — нею батьки благословляли нас на весіллі.

Цього тижня "регіоналка" Ганна Герман звинуватила Юлію Тимошенко, що на неї працює група екстрасенсів. Вони, мовляв, займають у неї цілий поверх.

Кілька років тому Тимошенко зустрічалася з астрологом Павлом Глобою, стверджує її колишній консультант політолог 60-річний Дмитро Видрін:

— Хотіла, щоб Глоба сказав: "Зірки кажуть, що прийде жінка в білому і тоді країна заживе". І Алан Чумак кілька разів приїжджав. Був на ефірах. Заряджав аудиторію на користь Юлії Володимирівни.

— Аби була удача, Тимошенко одягає брошку на комірець, — додає колишній "бютівець" Олександр Ковтуненко, 41 рік.

Першого дня виборчої кампанії 19 жовтня прем"єр поїхала до Риму — взяла благословення у Папи Римського Бенедикта XVI. Потім відвідала святі місця Єрусалима.

Перед виборами 2004-го по благословення монахів з гори Афон у Греції їздив лідер "регіоналів" Віктор Янукович. Подібне паломництво здійснив цьогоріч. Привіз чотки, які досі не знімає з руки.

Янукович тримає чимало собак, особливо любить лайок.

— Вважає, що черпає в них енергію, — пояснює Видрін. — А от щоб Янукович або Ющенко замовляли гороскопи, не чув жодного разу. Вони досить релігійні, а канонічне православ"я забороняє спілкуватися з астрологами.

Віктор Ющенко, як і п"ять років тому, перед виборами взяв благословення у священика з рідного села Хоружівка на Сумщині.



Перший тур виборів відбудеться сприятливого дня


"ГПУ" звернулася до астролога, біоенергетика та нумеролога з проханням дати прогноз на вибори щодо семи кандидатів у президенти.
— 15 січня 2010 року відбудеться затемнення Сонця — розташування зірок не допустить насильства, — каже астролог із Полтави 49-річна Наталія Скарлаті.
День першого туру виборів — 17 січня — сприятливий, вважає столичний нумеролог Людмила Савіна, 50 років. А ось 7 лютого, коли відбудеться другий тур, навпаки.
Найбільші шанси перемогти має Віктор Янукович, переконаний біоенергетик зі Львова 47-річний Михайло Пашинський. І додає:
— Хто не став би президентом, Україну чекає підйом. Є великі шанси на реалізацію важливих програм.
Зараз ви читаєте новину «Янукович черпає енергію від собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути