середа, 02 грудня 2009 10:16

У Карли Бруні від СНІДу помер брат

У Карли Бруні від СНІДу помер брат

Перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі заявила, що захворювання на СНІД торкнулося її особисто, інформує Wprost 24.

На даний момент Бруні є послом доброї волі у питаннях в програмі Глобального фонду боротьби зі СНІДом. Напередодні вона заявила, що ця страшна хвороба уразила людину з її найближчого оточення.

В одному з телевізійних інтерв"ю французького каналу TV5 Monde колишня модель заявила, що від ВІЛ-інфекції 2006 року помер її брат Вірджініо. Проте вона підкреслила, що її нинішня позиція та особлива акцентуація на протидії СНІДу не є результатом особистих переживань від сімейної трагедії.

1 грудня офіційно визнано міжнародним днем в боротьбі зі СНІДом. Тому з нагоди цього дня перша леді Франції акцентувала, що протягом 20 років пристально спостерігає за результатами проявів цієї хвороби. Вона також додала, що коли працювала моделлю, її тодішнє середовище було винищено епідемією СНІДу.

"Мій брат мав змогу жити у Франції та лікуватися у найкращих клініках країни. І я, як представник Глобального фонду боротьби зі СНІДом, звертаюся до тих, хто не має медичного страхування та можливості лікуватися", - прокоментувала свою позицію дружина Саркозі.

В одній зі статей, яку було опубліковано у французькому часописі "Le Monde", перша леді Франції повторила свої слова з телевізійного інтерв"ю. Також вона додала, що до 2015 року гарантує кожній з ВІЛ-інфікованих жінок лікування, щоб їхні діти не змогли успадкувати хворобу.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Карли Бруні від СНІДу помер брат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути