пʼятниця, 02 жовтня 2009 14:39

Перша леді Азербайджану знялась для модного журналу (ФОТО)
5

Дочки Мехрібан

Журнал Harper`s Bazaar у жовтні опублікував інтерв"ю і фотосесію східної красуні Мехрібан Алієвої, дружини президента Азербайджану, однієї з найдіяльніших перших леді у світі.

"Найголовніша, найважливіша складова мого життя - це мої діти, - розповіла Мехрібан Алієва журналу, - Я поважаю їх особистий простір і прагну завжди залишати за ними право вибору. При всій моїй безмежній любові, це їх життя, і вони повинні будувати його самостійно."

За словами М.Алієвої, її батьки ніколи не читали їй нотацій. "Просто було очевидно: я не можу погано вчитися, недобросовісно ставитися до своїх обов"язків, погано виглядати. Ми з сестрою буквально вбирали сімейні традиції. Всі свята, дні народження, присвоєння вчених звань ми відзначали разом - за одним столом збиралися представники трьох-чотирьох поколінь. Так, мабуть, і виникає відчуття приналежності до свого роду, до свого коріння", - заявила вона.

Мехрібан вийшла заміж за Ільхама Алієва 1983 року. У них дві дочки, Лейла і Арзу і син Гейдар.

Зараз Мехрібан Алієва - громадський і політичний діяч Азербайджану, депутат Парламенту Азербайджанської Республіки, посол доброї волі ЮНЕСКО, ОІК і ІСЕСКО.

За матеріалом spletnik.ru

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Азербайджану знялась для модного журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути