четвер, 16 липня 2009 17:31

Дружина не пускає Реброва в "Локомотив"

Дружина не пускає Реброва в "Локомотив"

Контракт 35-річного Сергія Реброва з московським "Локомотивом" опинився під загрозою зриву через принципову позицію дружини футболіста Людмили.

Дружина Сергія категорично проти від"їзду чоловіка й дозволила шукати варіанти продовження футбольної кар"єри виключно в Києві.

"Так, дійсно дружина Сергія виступила проти його від"їзду з Києва, – розповів агент гравця Шандор Варга. – І її навіть не цікавлять відмінні фінансові умови, запропоновані клубом. Справа в тому, що у Сергія і в "Рубіні" був дуже гарний контракт, і він міг там залишитися, але дружина футболіста зараз категорично проти від"їзду чоловіка із дому".

Як стало відомо, в даний час Сергій Ребров знаходиться в ситуації, коли взагалі може повісити бутси на цвях.

Єдиний можливий варіант, який влаштовував би його дружину – перехід в київський "Арсенал", але він зривається через існуючі фінансові проблеми в таборі "канонірів".

"Динамо", звідки Ребров в минулому році перейшов в Казанський "Рубін", не виявило жодної зацікавленості поверненням своєї колишньої зірки в рідний клуб.

Що стосується іншого київського клубу - "Оболоні", - який в цьому році повернувся в еліту, то "пивовари" навіть не розглядають можливість підписання Реброва.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Дружина не пускає Реброва в "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути