субота, 27 червня 2009 15:25

Ребров грає в Канаді в компанії мегазірок

Ребров грає в Канаді в компанії мегазірок

Один з найкращих футболістів всіх часів француз Зінедін Зідан зараз знаходиться в Канаді, де зібрав зіркову команду своїх друзів, яка бере участь в добродійних матчах. Одним з гравців його команди є наш Сергій Ребров.

Перший матч Зідан і його друзі провели в Торонто проти зірок канадського футболу , який закінчився бойовою нічиєю - 3:3. У таких поєдинках автори забитих м"ячів не так важливі, але відзначимо дубль Мартіна Палермо.

Окрім нього, партнерами Реброва і Зідана були Фаб"єн Бартез, Франко Барезі, Дженнаро Гаттузо, Крістіан Вієрі, Самуель Ето"О, Дадо Пршо і Саво Мілошевіч. Що і говорити, мегазіркова атака!

Після Торонто аналогічні поєдинки відбудуться в Монреалі і Ванкувері. Всі виручені від продажу квитків гроші будуть направлені на потреби Агентства допомоги дітям (ЮНІСЕФ).

Ціни на квитки коливаються в межах від 21 до 198 канадських доларів. Організатором туру є колишній футболіст збірної Алжиру Анченсе Алдані, який зараз проживає у Ванкувері.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ребров грає в Канаді в компанії мегазірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути