середа, 15 липня 2009 15:47

У "Зорі" сім новачків і титульний спонсор

У "Зорі" сім новачків і титульний спонсор

Футбольний клуб "Зоря" провів прес-конференцію, на якій представив громадськості своїх новачків. На даному заході були присутні власниця футбольного клубу Марина Букаєва, президент "чорно-білих" Олександр Єгоров і виконуючий обов"язки головного тренера "Зорі" Юрій Дудник. Говорили з журналістами про все: і про трансфери, і про фінанси, і про стадіон:

М.Б.: - Хочу всіх привітати, привітати з початком нового чемпіонату. У нас зараз нелегкі часи. Багато чого довелося нам разом пережити за минулий чемпіонат. Спасибі всім, хто був поряд. Спасибі всім тим, хто нас підтримував. Я впевнена, що нам все ж таки вдасться переконати тих, хто нас не підтримував в тому, що є ще порох у порохівницях, і ми зробимо все для того, щоб футбольний клуб "Зоря" гідно виступав у майбутньому чемпіонаті.

О.Є..: - Добрий день. Хочу приєднатися до слів Марини Володимирівни Букаєвої. Попередній рік, дійсно, був непростим і ми сподіватимемося, що цього року подібних катаклізмів і хвилювань не буде. Команда зараз підібралася дуже хороша, молода, перспективна. Тому, сподіватимемося, що своєю грою ми даруватимемо тільки радість, приємні переживання і спасибі вам за те, що ви підтримали нас у важкі для нас часи.

Ю.Д.: - Добрий день. Зараз вам представлять наших новачків. Я вважаю, що ми зуміли зібрати, підготувати, укомплектувати боєздатну, справжню, бойову команду. Тішитимемо вас хорошою грою.

Далі він представив новачків "Зорі":

N 4 - Олексій Городов

N 27 - Тарас Лазарович

N 19 - Єгіше Мелікян

N 7 - Олександр Ситник

N 1 - Олександр Чурілов

N 99 - Ігор Шуховцев

N 20 - Олександр Янченко

Після цього, пішли питання від журналістів:

- На футболках у команди з"явився напис "DM банк". У клубу з"явилася серйозна підтримка?

О.Є.: - Насправді, з"явився титульний спонсор. Наскільки плідною виявиться ця співпраця ми зробимо висновки через певний час. Але поки справи йдуть так.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «У "Зорі" сім новачків і титульний спонсор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути