четвер, 09 липня 2009 18:44

Володимир Федоренко застрелив дружину-транссексуала

33-річний Володимир Федоренко із російського Волгограда залишив передсмертну записку: "Я не смог простить такой измены. Два года я отдал ей, моей любимой Камилле — а она мне изменила".

Два тижні тому Федоренко узяв рушницю, на автобусній зупинці перестрів свою цивільну дружину Каміллу, 30 років, і вистрелив їй у пах. Повернувся додому і перерізав собі вени. До приїзду міліціонерів помер.

Володимир запідозрив Каміллу в зраді. Заліз у її скриньку електронної пошти й прочитав листування із тираспольськими друзями. Ті чомусь називали жінку Кирилом.  Виявилося, що чотири роки тому Камілла була чоловіком, операцію зі зміни статі зробила в Австралії.

Камілла й Володимир познайомилися у Санкт-Петербурзі на березі річки Нева. Приїхали туди як туристи. Рік зустрічалися, потім Володимир запропонував Каміллі переїхати до нього.

— Вона не любила розказувати про минуле, — розповідав друзям Володимир. — Казала, що народилася в Тирасполі, навчалася в Кишинівському університеті.

Схожа історія трапилася місяць тому в американському штаті Колорадо. 32-річного Алена Ендрейда із міста Торнтон засудили довічно за вбивство дівчини, з якою домовився про побачення. Зранку він зрозумів, що переспав із транссексуалом — того виказали низькі нотки в голосі. Ендрейд схопив вогнегасника і завдав смертельного удару партнеру в голову. Тільки на суді він дізнався ім"я 18-річного загиблого — Енджі Запата. На допитах називав покійного "воно".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Федоренко застрелив дружину-транссексуала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути