понеділок, 06 липня 2009 18:41

Олексій Пеньков подав на розлучення зранку після весілля

Автор: фото з родинного архіву Пенькова
  Олексій Пеньков і Маргарита Томащук зустрічалися два роки. Одружилися 2008 року в Черкасах. За місяць після цього розлучилися
Олексій Пеньков і Маргарита Томащук зустрічалися два роки. Одружилися 2008 року в Черкасах. За місяць після цього розлучилися

"Я більше ніколи не одружуся! Усі жінки однакові, — каже спересердя 27-річний черкащанин Олексій Пеньков. Він високого зросту, одягнений у світлу футболку та брюки. Розмовляє низьким, приглушеним голосом. Працює будівельником у Києві. В райцентр Христинівка Черкаської області приїхав у гості до кума.

Торік Олексій Пеньков одружився із на рік молодшою Маргаритою Томащук.

— Познайомилися у 2006-му, в компанії смажили шашлики, — згадує. — Рита щойно закінчила Черкаський державний університет. Вона мені зразу сподобалася, якась вона була справжня. Не кокетнічала ні з ким, не строїла з себе фіфу. Помню, як усі сміялися, коли вона спитала в одної дівчини, як вона з такими великими гелевими нігтями колупається в носі. Попросив у неї номер телефону, подзвонив за кілька днів. За півроку так утюхався в Ритку, як ото солнєчне затмєніє найшло на мене. Я п"ять років як на заробітках у Києві. Отримував пристойні суми. Дарував Риті коштовності, на квіти ніколи не скупився. Якщо в кармані була сотня-друга, обов"язково кудись водив її. Купляв усякі женські мєлочі. Вона ніколи не просила, я сам визивався. Бачу, гортає каталог із косметикою. А мені аж стидно. Кажу: "Рито, щось треба — замовляй. Я осьо тобі 200 гривень лишу". Вона ніде не працювала, але гроші завжди мала при собі. Казала, що батьки забезпечують.

Третину грошей на гулянку дали її батьки, решту я платив

Зустрічалися в Києві, Черкасах, Умані.

— Я знав, що Ритка не дєвочка, вже мала до мене хлопця. Але я не звір, щоби за це мордувати її. Рішили женитися. Жити мали в Києві, знімали б квартиру.

Весілля гуляли в барі на околиці Черкас.

— Свадьба була на сто чоловік. Можна було і на більше устроїти, але вже не знали, кого запросити. Перебрали всіх родичів і друзів. Третину грошей на гулянку дали її батьки, решту я платив. Близько сьомої вечора бачу: Рита десь поділася. Кинулися з гостями шукати. Почули її голос з туалету, двері закриті. Думали, що їй погано. Мамка її забігала, закіпешувала. Хтось із рідні привіз лікаря. Мамка її на дверях стала. Я вже того, під шофе був. Кажу до тещі: "Пусти! Хочу знати, що з дружиною". А вона рогом уперлася. То ми з хлопцями її оттащили од дверей. Заходжу в туалет, а там моя Ритка перед дзеркалом, руками вперлася в раковину, плаття з усіма кругами на голові, а позаду наш свідок — Вадік, із спущеними штанами. І це світило медицини щось крутиться з своїм чемоданчиком. Хлопці позад мене стояли, як заржуть! А я, дурак, так і не второпав, що й до чого. Вже потім мені пояснили, що Ритка кохалася зі свідком, а як почали двері туалету шарпати, злякалася — і вони скліщилися, як ото собаки на вулиці.

Пеньков пішов із весілля.

— Бухав усю ніч, — каже. — Наступного ранку я поніс заяву на розвод. Теща з тестем приїжджали перепроситися, що все то случайно вийшло. Обіцяли, що Рита буде гарною жінкою і все таке. А мені таких случайностей не треба. Подружки Ритки потом розказували, що гуляла направо й наліво років із 15.

Розлучилися за місяць. Після цього не бачилися.

— Чув, що Маргарита в Київ поїхала працювати. Я її не виню, сам дурак.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Пеньков подав на розлучення зранку після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути