пʼятниця, 12 червня 2009 13:02

Шевченко може перейти в "Рому" за 7 млн євро

Шевченко може перейти в "Рому" за 7 млн євро

Андрій Шевченко може залишитися в Італії і стати гравцем "Роми". Італійська преса вже давно повідомляла про зацікавленість римського клубу українським нападником. Тепер з"явилася конкретна цифра – 7 млн євро.

Днями віце-президент "Мілана" Адріано Галліані повідомив, що команда не буде продовжувати оренди з Шевченком. Отже Андрію доведеться повернутися в "Челсі" з яким в українця підписаний контракт ще на два роки. Навряд чи форварду знайдеться місце в основі "синіх", тому пропозиція "Роми" може стати оптимальним варіантом для Шевченка.

Крім того, "Рома" цікавиться Романом Павлюченком. Головний тренер лондонського "Тоттенхема" Харрі Реднапп включив форварда збірної Росії з футболу в список з 14 гравців, яких планують продати влітку 2009 року. На нього італійський клуб готовий витратити 10 млн євро.

Сезон "Рома" закінчила на 6 місці. Команда Лучано Спаллетті цього року гратиме в Лізі Європи і тренерський штаб клубу вже давно шукає чистого форварда. Отже, якщо клуби знайдуть спільну мову і сам Шева не буде проти, то трансфер виглядає цілком реальним.

"Gazeta.ua" за матеріалами Milan News

Зараз ви читаєте новину «Шевченко може перейти в "Рому" за 7 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути