четвер, 11 червня 2009 16:18

Шевченко став ближчий до "Динамо"

Шевченко став ближчий до "Динамо"

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані повідомив, що команда не буде продовжувати оренди з українським нападником. Шевченко має повернутися в "Челсі" з яким в Андрія підписаний контракт ще на два роки. Яким буде майбутнє Шевченка в клубі Анчелотті поки невідомо.

У пресі час від часу з"являються повідомлення про те що Шева близький до повернення в рідне київське "Динамо". Президент клубу Ігор Суркіс заявив , що двері команди для Шеви завжди відкриті. Тим більше в новому сезоні киян тренуватиме Валерій Газзаєв, який за три роки хоче виграти з командою Лігу Чемпіонів. Але залишається відкритим питання чи погодиться на переїзд до Києва дружина Шевченка.

Тим часом сам Андрій перебував в розташуванні національної збірної України, яка брала участь в матчах кваліфікації на ЧС-2010. Андрій зіграв 20 хвилин матчу з Хорватією, протягом яких забив гол, а потім отримав травму (надрив литкового м"яза). Домашній матч проти збірної Казахстану Шевченко спостерігав з трибуни.

"Gazeta.ua" за матеріалами MilanNews

Зараз ви читаєте новину «Шевченко став ближчий до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути