вівторок, 05 травня 2009 11:56

Гриценко пропонує вбивати піратів

Гриценко пропонує вбивати піратів
Голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко переконаний, що з сомалійськими піратами не потрібно вступати у переговори.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання щодо постійного захоплення суден корсарами, повідомляє прес-служба депутата.

Люди, що несуть смерть, не мають права на життя

"У боротьбі з піратами-терористами ключовими факторами є збереження життя людей, оперативність, координація дій, невідворотність покарання, відплата. Держава не повинна вступати з ними у переговори", - вважає народний депутат.

Однак, на думку Гриценка, якщо єдиною умовою збереження життя людей є викуп, його повинні заплатити власники судна, страхові компанії чи посередники. Після звільнення людей держава не повинна дозволити терористам витратити ні центу з суми викупу.

"Люди, що несуть смерть, не мають права на життя, - переконаний голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони. – Для цього потрібно розвивати свої сили та засоби, а також співпрацювати з іншими державами у боротьбі з тероризмом", - наголосив Гриценко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Гриценко пропонує вбивати піратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути