четвер, 09 квітня 2009 17:28

Михайло Федченко хоче перенести столицю на Полтавщину

  Екстрасенс Михайло Федченко із Сумщини пропонує перенести столицю України в село Добовку під Миргородом на Полтавщині. Звідси за зручним розкладом курсуватимуть потяги у шести напрямах
Екстрасенс Михайло Федченко із Сумщини пропонує перенести столицю України в село Добовку під Миргородом на Полтавщині. Звідси за зручним розкладом курсуватимуть потяги у шести напрямах

"Пропоную символи з позитивною енергетикою для державного герба і прапора", — пише Михайло Федченко з села Алтинівка Кролевецького району на Сумщині. Він стверджує, що він екстрасенс міжнародної категорії. Михайло Федорович намалював нові державні символи, написав гімн. Вони допоможуть встановити в країні порядок і злагоду.

Прапор Федченка жовто-червоний. Посередині — узор із вишиваного рушника.

— Не може важкий блакитний колір на прапорі бути над сонячним жовтим, бо як може фундамент бути покрівлею будинку? — дивується чоловік. — Це і накладає свій відбиток на взаємодію між людьми у суспільстві.

На гербі має бути напис "Україна", за ним сходить сонце й кидає промені. Посередині — колосок, символ аграрної країни. У середині сонячного півкола на фоні мальовничого краєвиду — два грона винограду, характерні для Півдня і Криму.

— Ми зараз маємо не герб, а лише частину його, як і занотовано у Конституції. До того ж схожого на вила. Чи не тому у Верховній Раді ніби на вила піднімають депутатів, які розучилися розмовляти нормальною людською мовою, заряджаючи суспільство негативом. Зброї на гербі не має бути.

Федченко також переписав гімн — надав йому оптимістичного забарвлення.

— Чи довго ще буде помирати Україна? Пора вилікуватися і жити не тільки марними надіями на майбутнє, а реальним щасливим життям!

Михайло Федорович пропонує перенести столицю країни в село Добовку під Миргородом на Полтавщині. Бо Київ розміщений у полосі тектонічного розлому з негативною енергетикою.

Центр Києва — на "козячому болоті", будинок парламенту — на кладовищі

— Центр міста — на згубному місці, "козячому болоті", будинок парламенту — на стародавньому кладовищі. Київ стоїть на людських кістках. Останки мертвих мають некротичне поле, яке випромінює хвилі, що пробивають біополе живих людей і негативно впливають на психіку.

Зверху нова столиця нагадуватиме коло. Усередині нього екстрасенс радить побудувати адміністративний хмарочос для Верховної Ради, Кабміну, міністерств. Під ним — банк. Навколо хмарочосу — зона відпочинку з екзотичними деревами, квітниками, фонтанами. На околицях центру столиці — готелі, між якими йдуть однорельсові залізничні дороги для швидкісних потягів у шести напрямах — на Чернігів, Суми, Харків, Маріуполь, Херсон, Чернівці.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Федченко хоче перенести столицю на Полтавщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути