пʼятниця, 03 квітня 2009 17:33

Geely клонувала Rolls-Royce Phantom і зробила лімузин (ФОТО)
5

Китайська компанія Geely на квітневому автосалоні в Шанхаї представить флагманський седан GE, зовнішність якого дуже нагадує автомобіль Rolls-Royce Phantom.

Головною особливістю цього автомобіля є те, що задня частина салону призначена тільки для однієї людини. Там встановлено одне велике шкіряне крісло з широкими підлокітниками і скляну перегородку між водійською та пасажирською частиною салону. На даху знаходиться спеціальна панель зі світлодіодами, які імітують "зоряне небо". Така сама панель встановлюється і на автівки Rolls-Royce.

За припущеннями деяких китайських інтернет-видань, на моторшоу буде представлено ще дві моделі, виконані в аналогічному з Geely GE стилі, які, можливо, почнуть продавати під новим брендом Shanghai Englon.

Очікується, що на шанхайському автосалоні компанія Geely покаже в цілому більше 20 нових автомобілів, включаючи позашляховики, пікапи, концептуальний спорткар, компактні хетчбеки та дикі седани, а також електрокари.


geely.ua, Autohome, Autoblog.nl
Зараз ви читаєте новину «Geely клонувала Rolls-Royce Phantom і зробила лімузин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути