середа, 01 квітня 2009 15:59

"Регіонали" дивились збочений фільм... з тваринами (ФОТО)

Сьогодні Верховна Рада призначила чергові вибори Президента на неділю, 25 жовтня 2009 року. За прийняття відповідного проекту проголосував 401 депутат з 226 мінімально необхідних. Експерти такий хід вже назвали страхом нардепів перед указом Ющенка про розпуск парламенту.

Між тим, після самого голосування депутати розслабились і зайнялися своїми справами. Хтось читав газету, хтось теревенив зі своїми колегами, а "регіонали" Скубашевський Станіслав та Демянко Микола присвятили цей час перегляду голлівудського фільму "Жигало-2". Нардепи зосередили свою увагу на одній з найбільш пікантних сцен стрічки, коли кіт кусає за геніталії одного з головних героїв фільму, якого грає Едді Гріфін. Саме за цим заняттям їх підловив фотограф Gazeta.ua.


Перегляд фільмів в залі засідань трапляється вперше. А от журнали з оголеними дівчатами, розгадування кросвордів і особисте життя депутатів ніколи не залишає стіни Верховної Ради.
Сцена з фільму, що зацікавила депутатів

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" дивились збочений фільм... з тваринами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути