четвер, 19 березня 2009 09:41

Британські ветеринари намагаються вилікувати лисого їжачка (ФОТО)

У Великій Британії ветеринарна клініка, зневірившись вилікувати лисого їжака традиційними методами, звернулася за допомогою до фахівців нетрадиційної медицини.

Їжака, який страждає від відсутності голкового покриву і висихання шкіри, доставили в клініку в Ейлсбері, графство Бекінгемшір, у серпні минулого року. Ветеринарам так і не вдалося діагностувати і вилікувати хвору тварини, вони навіть не впевнені, випали голки їжака через хворобу чи він народився без них.

Зараз співробітники клініки звернулися до фахівців у сфері нетрадиційної медицини з надією вилікувати тваринку.

"Коли його до нас доставили, він виглядав незадоволений життям, зараз же веде себе, як інші їжаки. Я думаю, він навіть не усвідомлює, що у нього немає голок", - говорить голова клініки Ліс Стокер.

Їжака прозвали Картоплею через те, що він схожий на цей коренеплід, особливо, коли згортається. Крім того, що у нього немає голок, він страждає від надмірного висихання шкіри. Все це зробило б його беззахисним від холоду і хижаків в умовах живої природи. У клініці ж його щодня купають у теплій ванні і змащують дитячим лосьйон.

"Він улюбленець усього персоналу і вкрай симпатичне створення. Однак, ми дуже хотіли б допомогти йому і випустити на волю", - стверджує Стокер, у клініці якого крім Картоплі знаходяться ще 500 їжаків, а також борсуки, лисиці і поранені птахи.

Нагадаємо, іншого їжака із Великої Британії, який страждав ожирінням через те, що харчувався виключно горіхами і хлібом, вилікували ветеринари за допомогою протеїнової дієти.

За матеріалами Telegraph.co.uk, Dailymail.co.uk
Зараз ви читаєте новину «Британські ветеринари намагаються вилікувати лисого їжачка (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути