вівторок, 17 березня 2009 09:13

Біатлон в Україні можна буде дивитися тільки о 4 годині ранку

Біатлон в Україні можна буде дивитися тільки о 4 годині ранку

Український центральний канал підготував черговий "сюрприз" для любителів спорту. Гонки наступного етапу Кубка світу в норвезькому Тронхеймі, зокрема чоловічий спринт на 10 км., УТ-1 покаже в 4.10 ранку 20 березня. Тобто через 15 з половиною годин після старту гонки - 12.30 дня за київським часом 19 березня.

На цьому тижні українські вболівальники були залишені без біатлону. Етап у Ванкувері, як виявляється, для Першого національного був тільки розминкою. Незважаючи на трансляції гонок о 2 годині ночі, деякі справжні фанати все ж таки зуміли їх подивитися. Цей факт мабуть не сподобався керівництву спортивної редакції телеканалу і вони вирішили грунтовно "добити" український біатлон. Відтепер ми дивитимемося біатлон о 4 годині ранку.

У Кубку світу з біатлону залишилося провести два етапи. З 18 по 22 березня один з них пройде в норвезькому Тронхеймі. Останній етап традиційно прийме російський Ханти - Мансийськ (25-29 березня).

Зараз ви читаєте новину «Біатлон в Україні можна буде дивитися тільки о 4 годині ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути