четвер, 05 лютого 2009 18:36

Лідія Дзисюк дві години лежала на вулиці

30 січня в черкащанки Лідії Дзисюк, 70 років, стався інсульт. Вона впала на землю у своєму дворі. Пролежала дві години, доки не нагодилися сусіди. Але підняти жінку їм не вдалося.

— Вона важить понад 100 кілограмів, — розповідає 42-річний Костянтин Проценко, помічник начальника обласного Міністерства надзвичайних ситуацій. — Коли люди зрозуміли, що їхніх сил не достатньо, звернулися до нашої служби. На ношах занесли жінку до будинку. Потім "швидка" відвезла пенсіонерку до лікарні. За словами сусідів, вона не вперше падала на подвір"ї. Раніше їм удавалося допомогти жінці піднятися на ноги.

— Свекруха дома була одна, — розповідає невістка Леся Дзисюк. — Коли в дворі впала, була при свідомості. Однак піднятися не вистачило сил. Почала гукати сусідів. Сусідка з чоловіком теж не змогли допомогти. Тоді й подзвонили в МНС. Почувається Лідія Ільківна вже краще. У неї цілий букет хвороб.

Для рятувальників подібний виклик цьогоріч — перший, проте минулого року таке траплялося п"ять разів.

Зараз ви читаєте новину «Лідія Дзисюк дві години лежала на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути