Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
17.10.2011
33

Про Тернопіль та тролів!

Те, чим займається такий собі депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна на блогах Gazeta.ua, за класифікацією братів Капранових, називається троллінг-просунутий!.

Не знаю хто і скільки йому за це заплатив, але спеціально для нього наведу кілька цитат з передвиборної програми Сергія Надала:

"За наступні роки зробить:

Підігрів тротуарів у зимовий період у місцях підвищеного травматизму – вул. Партіарха Мстислава (від вул.Руської до майдана Мистецтв), вул.Шашкевича, вул.Острозького (ділянка від вул.Руської до вул.Шептицького). А згодом – і на інших вулицях центральної частини міста"

Тобто мова йде про те, що підігрів даних вулиць здійснять явно не в перший рік, а "за наступні роки". Це невміння чи не хотіння читати передвиборчу програму явно на лице. Та це і не дивно, адже Степан Барна судячи з усього не читав і своєї передвиборчої програми, адже похвалитися виконаними обіцянками він не може. Та й для чого, адже тушкам не потрібно виконувати обіцянки.

Нагадаю читачам, що Степан Барна пройшов до обласної ради від партії "Наша Україна". Недовго часу пройшло і став першим тушкою, перейшовши до партії "За Україну", про належність до якої заявив тут на блогах:

Степан Барна (Тернопіль) 15.10.2011 22:39

Пане "рок", я належу до партії "За Україну!". Але за увагу дякую)

Крім цього, ходять чутки що на наступних виборах Барна ще раз протушкується до "Фронту Змін". Не знаю для чого Барна наживає собі ворогів на голому місці, але іншим чином як те, що йому за це добре заплатили, я пояснити не можу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі