Росія таки зважилась на війну на два фронти - тепер і проти НАТО

Підвищення ставок у війні колись приносило Путіну добрі дивіденти у вигляді невтручання Заходу. Чи спрацює старий перевірений хід цього разу?

Путін починає гібридну агресію проти НАТО. Що на це відповість Альянс? Офіційно. Росія хоче змінити морські кордони з Литвою та Фінляндією в односторонньому порядку, - повідомляє агенція Moscow Times.

Росія має намір оголосити своїми внутрішніми морськими водами частину акваторії на сході Фінської затоки, а також поблизу міст Балтійськ і Зеленоградськ у Калінінградській області

Міноборони РФ підготувало документ, за яким Росія має намір оголосити своїми внутрішніми морськими водами частину акваторії на сході Фінської затоки, а також поблизу міст Балтійськ і Зеленоградськ у Калінінградській області. Постанову Радміну СРСР 40-річної давності, що регулює кордони на Балтиці, Міноборони пропонує частково "визнати нечинною".

Для цього буде змінено географічні координати точок, що визначають положення вихідних ліній, від яких відміряють ширину територіального моря РФ, а також прилеглої зони біля узбережжя та островів.

Що це означає? Все просто: Путлєр знову починає вмикає свою стару пісню - піднімає ставки у протистоянні із Заходом. Його гібридна агресія також включає навчання ядерних підрозділів та серію агресивних заходів. Мета проста - залякати Захід, сподіваючись, що останні почнуть боятися і відступлять.

...війну на два фронти Росія не потягне. Так само, як свого часу це не потягнула нацистська Німеччина

Мені складно спрогнозувати реакцію країн НАТО, але я сподіваюсь, що це спонукає їх включитися у протистояння з Росією на повну силу. А от війну на два фронти Росія не потягне. Так само, як свого часу це не потягнула нацистська Німеччина. Дивлюсь на це все і у мене стійке відчуття, що історія черговий раз повторюється. А отже, І Росію чекає такий самий кінець, як нацистів… Спостерігаймо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі