Одкровення Зеленського: увесь світ винен, що Росія пішла у наступ

Дивну заяву озвучив президент України в коментрі для ABC News напередодні. Нібито у наступі окупантів на Харківщину винні всі. Що далі?

У відповідь на запитання кореспондента ABC News Джеймса Лонгмана, чи винна в загостренні ситуації на харківському напрямі затримка узгодження військової допомоги в Конгресі США, Володимир Зеленський заявив, що у винні всі. "Це світ винен. Вони дозволили Путіну захоплювати. Але тепер світ може допомогти", - сказав президент.

Росте, росте людина над собою. Явно помітне зростання як особистісне, так і професійне. Підвищуються навички дипломатичного спілкування. Шанобливе ставлення до партнерів. Вміння переконати та схилити на свій бік. І як людина росте, і як Президент росте. Раніше у всьому винен був просто Порошенко. Тепер - цілий світ. Ну а чого на дрібниці розмінюватися? Всесвіт, що вже там.

Приголомшливе вміння під час війни обрати лідером країни людину, яка, відкриваючи рота, навіть не розуміє, що, де, коли, коли, кому і навіщо вона говорить. Дочекаєтеся, хлопці, що з вами зрештою просто перестануть розмовляти

Чудові можливості володіння дипломатичним мистецтвом. Приголомшливе вміння під час війни обрати лідером країни людину, яка, відкриваючи рота, навіть не розуміє, що, де, коли, коли, кому і навіщо вона говорить. Дочекаєтеся, хлопці, що з вами зрештою просто перестануть розмовляти. Ніхто не любить, коли йому у відповідь на простягнуту руку допомоги кладуть на голову. Я вам щиро кажу - незабаром антиамериканська та антиєвропейська риторика стане офіційною риторикою України. І тоді країні кінець.

Мені просто навіть цікаво - а хто конкретно зі "всього світу" винен? Розвідка Британії, яка застерігала? Знову, в травні, на шашликах, як і того разу? Чехія, яка півтора мільйона снарядів знайшла - те, що повинен був зробити ти? Естонія, яка взагалі була першою у всьому - у постачаннях "Джавелінів", у постачаннях "Стінгерів", у наданні розвідданих про злет Ілів-76 з десантом із Пскова на Гостомель, у прийнятті закону про передачу заморожених російських активів Україні? Німеччина з поставками "Ірисів" та "Леопардів"? Нідерланди з Ф-16? Польща, яка прийняла мільйони жінок та дітей? Волонтери всього світу, які по копійці на РЕБи, турнікети та машини збирають?

Весь світ, виявляється, винний. Всі ми.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі