Буданов прогнозує наступ на Сумщину. Що там з укріпленнями?

Ще у березні депутати від ЄС прорвалися у прикордоння Сумщини і побачили жалюгідний стан укріплень з українського боку. Щось відтоді змінилося?

Ви знаєте, у нас є один дуже крутий блогер Кирило Буданов. Кажуть, що він ще й керівник розвідки, але це не точно. Буданов регулярно розповідає про якісь прогнози. Іноді вони збуваються, а іноді ні. У мене є такий годинник - стоїть уже пару років, але правильний час таки показує - двічі на добу. Зараз Кирило Буданов у інтерв'ю The New York Times заявив, що рашисти ще кілька днів атакуватимуть Харківщину, а потім проведуть "потужний наступ" у напрямку Сум.

...узагалі варто переглянути, де ця влада ремонтувала дороги, бо там, найімовірніше, попре русня. Так уже було напередодні 2022 року

Загалом, логічно, адже там їм зараз добре відремонтували дороги. Точнісінько, як і буквально напередодні вторгнення на Харківщину поспіхом за астрономічні гроші Мустафа Наєм організував шикарний ремонт дороги Вовчанськ - Харків. Нам узагалі варто переглянути, де ця влада ремонтувала дороги, бо там, найімовірніше, попре русня. Так уже було напередодні 2022 року.

...на ймовірній лінії основного наступу не збудовано нічого. Взагалі! Солдати самостійно лопатами риють простенькі траншеї, які майже ні від чого, й ні від кого не захистять

Ну, добре, для ворога ці зелені недолюдки дороги й розмінування провели вправно, а щось для наших бійців зробили? От Зеленський, звісно, всім проспівав, що все ідеально на звичні 98%. А насправді? У середині березня, коли "слуги" їздили фотографувати "потьомкінські села" на Запоріжжі, депутати ЄС прорвалися в безпосереднє прикордоння на Сумщині. Саме там, де вангує наступ Буданов. Без деталей, але на ймовірній лінії основного наступу не збудовано нічого. Взагалі! Солдати самостійно лопатами риють простенькі траншеї, які майже ні від чого, й ні від кого не захистять. Далі, попри спротив влади, Порошенко туди привіз кілька сучасних грейдерів та іншої інженерної техніки. Тож самі військові хоч щось приготують. А все решта, як і тоді в березні - типовий стан "фортифікацій" від Зеленського. Сьогодні прикордоння, завтра ймовірна лінія фронту.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі