Свобода Європи залежить від виживання України

Євробачення - потужний маркер основних культурних тенденцій у Європі. І воно показує, що пошуки ґендерної ідентичності зараз стоять попереду базових потреб безпеки. Чим це загрожує?

Євробачення не показало нічого такого, чого б ми не знали раніше. Потреби тих, хто виживає, разюче відрізняються від потреб тих, у кого є все і навіть більше, ніж все. Наш біль - це фосфорні бомби, зруйновані міста, вбиті люди, діти, що стали сиротами, або взагалі не дожили до зрілості.

Біль Швейцарії - це проблема вибору серед ложок різної довжини, якою краще їсти варення. Приблизно так само падав Рим. Велична цивілізація технологічно була на дві голови вищою за варварів. Рим мав більше ресурсів, краще озброєну і навчену армію. Але простих римлян турбували не варвари а свої, дрібні і містечкові проблеми. Тому, коли настав вирішальний час, боронити величну цивілізацію стало нікому. Для розніжених громадян це була чужа війна.

Я не хотів би знецінювати почуттів молодих європейців, які шукають себе. Свобода самовираження важлива і почуття кожної людини важливі теж. Але все це не матиме сенсу, коли Європа впаде

Я не хотів би знецінювати почуттів молодих європейців, які шукають себе. Свобода самовираження важлива і почуття кожної людини важливі теж. Але все це не матиме сенсу, коли Європа впаде. Китайці і росіяни швидко загонять всіх у стойло. Замість гендерної різноманітності буде один, єдиний, гендер - будівельник комунізму.
Наша свобода - це ключ до вашої свободи. Зрозумійте. Почуйте. Зробіть висновки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі