Услід за паводками на Росію прийшли буревії і потужні стихійні пожежі

Росія тоне, горить і потерпає від навали мігрантів та українських дронів, які поцілили черговий НПЗ в Рязанській області. І це ще не кінець?

У дагестанській Махачкалі вночі гула сирена тривоги. А не гула - на Рязанському НПЗ, який був уражений українськими дронами: палала нафтопереробна установка. Прессекретар Володимира Путіна Дмитро Песков нарікає на терористичні удари українських безпілотників по нафтопереробній галузі РФ, адже майже всі системи ППО Росія відправила на війну проти українців. Як з'ясувалося, наварені "мангали" від дронів не рятують, тож НПЗ горіли і горітимуть. Але ми знаємо: чим краще горить - тим ближча перемога.

До речі, горять на Росії не лише НПЗ. Поки одні регіони РФ тонуть, в інших - бушують урагани та великі пожежі. Лісові займання в Бурятії перекинулися на столицю - Улан-Уде. Люди евакуюються, проте гасити пожежі - немає кому. У Бурятії спостерігається брак пожежників, власне, як і взагалі бурятів. Адже багато мешканців країни, замість наводити лад у себе вдома - воюють в Україні.

Тим часом у самій Росії - тривають репресії проти таджиків. Для них фактично закрили кордони країни - дискримінація почалася після теракту в "Крокусі". І це при тому, що Таджикистан - військовий союзник держави-агресорки. Масову істерію та шовінізм щосили підігрівають і російські пропагандисти. Однак мігранти не бажають цього терпіти, відповідаючи ударом на удар, тож градус міжетнічної агресії лише наростає. Зараз у країні близько 15 млн мігрантів з Середньої Азії, і видворити їх неможливо - російська економіка критично залежить від цієї робочої сили. Про це говорить і Путін, але як би питання мігрантів не вирішилося - Росія лише програватиме.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі