Кадиров збирається на концерт Кобзона. Хто посяде трон Чечні?

Чутки про смертельну хворобу Кадирова отримали підтвердження. Багатолітній кат Чечні помирає. Що це означатиме для Росії та України?

Уже рік оточення Рамзана Кадирова і він особисто голосно заперечують його серйозне захворювання. Тим часом видання "Нова газета Європа" повідомляє - у січні 2019 року лікарі вперше поставили йому діагноз "некроз підшлункової залози". Відтоді він кілька разів лежав у лікарні, приховуючи це необхідністю піти у відпустку. Було кілька версій у різних ЗМІ - йому приписували і отруєння, і дрібні проблеми зі здоров'ям - які чомусь лікували в Москві. Різку зміну ваги пояснювали застосуванням ін'єкцій для схуднення. Видання зазначає - саме різка втрата ваги є першим синдромом панкреонекрозу.

Влітку 2020 Кадиров переніс ковід, що до основної хвороби додало проблеми із ендокринною системою. У 2022 стан російського намісника у Чечні погіршився - у нього почали відмовляти легені й нирки. Він потрапив до лікарні через передозування потужним седативним препаратом "Дормікум", що призвело до пригнічення легеневої діяльності. Тобто, записувати тік-токи з героїчними зверненнями і погрозами всіх убити - це одне, а у випадку хвороби - ледь не померти від переїдання знеболювальних, це інше? Подальша історія про отруєння дядька Кадирова - була, найімовірніше, прикриттям шпиталізації самого Дон-Дона.

Інше питання - хто стане наступником лідера Чечні? Сам Кадиров, як і всі диктатори, готував на цю роль свого сина, однак наразі на з'їзді пропутінської "Єдиної Росії" активно піарили Апти Алаудінова - зараз він очолює кадирівських спецпризначенців АХМАТ. Найімовірніше, незабаром буде оголошено про відставку Рамзана Кадирова. Здоров'я бажати йому ми не будемо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі