Цинізм і кривосуддя. Куди поділи Романа Червінського?

Вина Романа Червінського в суді доведена не була, термін тримання його під вартою сплив ще 2 доби тому. Однак на волю - Червінський так і не вийшов?

За рівнем нахабності ця влада рівних (у порівнянні з усіма попередніми) не має. Звичайно, злочинніша була. Режим Віктора Януковича в певному відношенні нагадує радше африканські чи латиноамериканські, коли до керма приходить організоване бандформування, котре всі свої зусилля направляє на розграбування країни.

Але ви не знайдете підписів Януковича (чи навіть Олександра Клименка), наприклад, під "наказами" про створення паралельної системи оподаткування (т.зв. "Держобналпрограми"), хоча аналогів за рівнем досконалості злочинного задуму, можливо, в світі не знайдеться. А от підписи Володимира Зеленського під відверто антиконституційними указами про експропріацію майна, санкції проти українських громадян тощо - скільки завгодно.

...я не пригадаю навіть за часів Януковича ситуацій, подібних до викрадення й тримання в заручниках судді Чауса. Чи нинішній абсолютно неймовірний "бєспредєл" щодо Романа Червінського

А ще, я не пригадаю навіть за часів Януковича ситуацій, подібних до викрадення й тримання в заручниках судді Чауса. Чи нинішній абсолютно неймовірний "бєспредєл" щодо Романа Червінського. Але в нашому хворому на всю голову суспільстві узурпація президентом влади чи відкрита наруга над Конституцією викликають суспільне обурення незрівняно менше, ніж "яйця по 17". І влада це прекрасно розуміє.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі