Парламентська криза - чи монозаколот?

Верховна Рада - головний орган влади в Україні. Та чи усвідомлюють депутати рівень своєї відповідальності?

У Раді завал. Слуги тупо включили саботаж. Їм давно конвертів не вручали. Точніше, вручають усе більш вибірково. Зараз, щоб не ганьбитися, з розгляду знімають проєкти, які провалювати ну ніяк не можна. Наприклад, антиконституційний проєкт самого Володимира Зеленського про подвійне громадянство.

Ніхто не оголошує, але ще якась нова група нардепів хоче скласти мандати. Між них є й списочники, що ні на що не впливає - зразу ЦВК визнає наступних нардепів, проблема тільки з мажоритарниками, яких під час війни замінити не можна. Але відпустити десяток списочників - це може призвести вже до відкритого бунту обраних в округах

Ніхто не оголошує, але ще якась нова група нардепів хоче скласти мандати. Між них є й списочники, що ні на що не впливає - зразу ЦВК визнає наступних нардепів, проблема тільки з мажоритарниками, яких під час війни замінити не можна. Але відпустити десяток списочників - це може призвести вже до відкритого бунту обраних в округах. Тому цю войнушку заганяють усе глибше під килим.

Очікуємо на фонтан лайна. Інтереси країни? Ні, там про таке не чули...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі