Ексведучий каналу Медведчука називає ухилянтів героями

Втекти й сховатися - ось справжній героїзм, за визначенням ексведучого каналу "Інтер" Андрія Данілевича

Ексведучий "Інтера" Андрій Данілевич (в перші дні війни втік з родиною до Великої Британії, візу зробив брат дружини, що мешкає там давно - тобто, їхали не до чужих) оприлюднив відео серії "плакали всією маршруткою" (як це визначили на Детектор.медіа): що ухилянти - справжні герої, які мужньо долають Тису, Карпати, стають порушниками кордону, аби лиш втекти від війни до евакуйованої родини.

...цей чоловік - не зрадник, не боягуз, а справжній герой. Який готовий потонути в Тисі, замерзнути в Карпатах, сісти в тюрму - не знаю, він готовий на все, що завгодно


"І цей чоловік, батько, - він просто скучив за своєю родиною. Вони йому телефонують щодня, щоночі. Вони плачуть. Діти питають його: "Батьку, чому ти не з нами? Коли ти приїдеш? Батьку, я не можу без тебе. Батьку, я сумую". Плаче дружина в трубку і каже, як їй важко виживати за кордоном серед чужих людей. І для них цей чоловік - не зрадник, не боягуз, а справжній герой. Який готовий потонути в Тисі, замерзнути в Карпатах, сісти в тюрму - не знаю, він готовий на все, що завгодно. Він готовий використати бодай один-єдиний шанс, аби бути з родиною".

Тут він колись був зіркою. А тепер став просто отаким низькопробним блогером. Хоча загалом зміст роботи не помінявся. Що тоді, що тепер просуває кремлівські наративи: захищати Україну - погано і безсенсово, втекти, припинити спротив - мудро і корисно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі