Їм і худну? Запросто!

Як зберегти здоров'я і скинути зайву вагу у цей тривожний час? Жодних дієт - лише сон та фізична активність

Якість їжі. Якість та нутрітивна цінність - на сухариках та білому рисі добра не буде. Ритм прийому їжі, просто почніть це робити в один й той самий час. 2, 3 чи 4 рази їсте - не так важливо, хоча я за ритмічний триразовий раціон. Прогулянка після їжі :) це знижує цукор крові. Кориця, берберин, альфа-ліполієва кислота, хром, хітозан це теж роблять. Але не грайтеся з БАД, стан гіпоглікемії вкрай незручний.

Сон. Я б від нього починала. Засинання з режимом в +- той самий час. Не засинати в той день, коли треба вставати. Від 8 годин сну. Сплю та худну - улюблений ваш коментар, але перед сном ви прогулялись і в 23.00 вже бачите сни. За сном підтягуються циркадні ритми. Ви ранком бачите світло, бажано на вулиці. Прокинулись, прогулялись, чи зробили руханку хоча б 10-30 хв.

Не перенавантажуйте мозок, він це і без вас вміє

Медитації, менторство, психотерапія, якісний відпочинок. Не перенавантажуйте мозок, він це і без вас вміє. Мчите думками, не розуміючи куди - просіть допомоги, жоден тривожний стан до добра не доводив. Окрім того, вам треба анаеробна зона (зона серйозних навантажень під час тренувань). Не багато, але та зона пульсова, де вам важко розмовляти. А загалом без силових тренувань - ніяк, бажано 2-3 рази на тиждень.

Чекап! Задовбу вас вже цими аналізами, але нам треба знати, що дано натепер. Які вихідні дані всередині, хоча б раз на рік. Якось так. Точно не "парова броколі та парова тріска" + "помирати в залі".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі