Секретна передача Taurus від Німеччини. Чи не запізно для цього

Союзники все ще не сприймають достатньою мірою серйозно загрози Росії для своїх інтересів

Агенція DPA припускає, що Німеччина врешті дасть Україні скількись Taurus. Прямо про це ніде не кажуть, але до DPA потрапили відомості, що правляча коаліція підготувала секретну пропозицію про постачання Україні боєприпасів, транспортних засобів (добре би не таких, як їхні бронетранспортери АРС) і систем озброєння.

На Taurus натякає формулювання "додаткові системи зброї далекої дії та боєприпаси, необхідні для атак стратегічно важливих цілей далеко в тилу російського агресора"

На Taurus натякає формулювання "додаткові системи зброї далекої дії та боєприпаси, необхідні для того, щоб Україна могла здійснювати цільові атаки стратегічно важливих цілей далеко в тилу російського агресора". А Taurus - це до 500 км дальності.

Відповідно до даних агентства, голосування за цей пакет Бундестаг має провести вже цього тижня.

Практично одночасно з'явилась інформація, що і США обмірковують як передати нам більш далекобійну версію ATACMS.

На жаль, це відбувається, як завжди останні два роки, "в свинячий голос" - тобто, після того, як настали небажані наслідки запізнення, Росія провела атаки на кількох напрямках і відгризла назад ще кілька ділянок фронту, хай і невеликих. Отже, союзники все ще не сприймають достатньою мірою серйозно загрози Росії для своїх інтересів (і для кордонів ЄС).

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі