Якщо президент не впорається, за справу візьметься Залужний

І отримати мандат від виборців на це буде просто

Саймон Шустер в TIME знов опублікував доволі провокативну статтю. Формально це схвалення зусиль Володимира Зеленського, котрий вдало загладив можливий (і очікуваний) конфлікт із головкомом Валерієм Залужним - "розлучились з рукостисканням". Але фактично це стаття щодо політичних і владних перспектив генерала Залужного.

Шустер дошкульно вщипнув Зеленського нагадуванням, що в Залужного рейтинг довіри 88%, тоді як в нього самого торік було 84%, а стало взагалі 62%. І навів слова речника головкома ще за 2022-й.

Щодо наступного етапу кар'єри Залужного, то офіцер сказав: "Час покаже"

"Він розуміє, що стати президентом було б досить просто з правильною командою, правильною програмою, - сказав мені речник генерала ближче до кінця 2022 року. - Він готовий. Але я не впевнений, що він на це піде. Якщо все буде добре, якщо він побачить, що робляться правильні кроки, правильне ставлення до ветеранів, до сімей загиблих, якщо справді боротьба з корупцією є жорсткою, а армія міцніє, він може відмовитися від цього. ...Щодо наступного етапу кар'єри Залужного, то офіцер сказав: "Час покаже".

Тобто, по суті, Шустер натякнув: якщо ситуація з усім переліченим включно з корупцією і забезпеченням армії буде такою, як зараз, і Зеленський не впорається з виправленням - Залужному доведеться братись до справи самому. І отримати мандат від виборців на це буде просто.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі