Декларація міністра, або куди поділись гроші на ЗСУ

Тепер можна знову виходити під мерії, пікетувати, вимагати передати кошти громад у центр. Може, комусь з чиновників не вистачило

Голова Мінстратегпрому, якому передали гроші громад, за рік війни збагатився на 46 млн грн.

Або чого міста будуть без ремонтованих доріг, а ЗСУ - без грошей.

Люди, які читають цей текст та живуть у містах, мають знати, що їхны гроші (податки) забрали в центр та розподілили між двома міністерствами. Типу на ЗСУ. Ну бо ж типу дороги асфальтували - воно не на часі.

Так от, ці ваші гроші (податок на доходи фізичних осіб) до нового року ділили між собою Держспецзвʼязку та Міноборони - по 50%.

Ну як ділили… Щось ділили, а щось тупо крали.

В листопаді детективи НАБУ повідомили про підозру в заволодінні 62 млн грн голові Держспецзвʼязку, його заступнику та іншим службовим особам.

В січні в Міноборони виявлено порушень за 4 місяці на понад 10 млрд грн

А в січні в Міноборони виявлено порушень за 4 місяці на понад 10 млрд грн.

З нового року 90% ваших грошей розподіляється між Держспецзвʼязком (це там, де чиновників взяли на хабарі) та Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості (Мінстратегпром).

В кінці січня очільник Мінстратегпрому пан Камишін виходить і декларує 46 млн 385 тис. доходів. Там все що хочеш: криптовалюта, дивіденди, банківські відсотки.

Камишін та інші чиновники, як і хотіли, опинилися з грошима. Єдиний, кого немає у цьому рівнянні, - це ЗСУ

Висновок: ви, як і просили, будете без асфальтованих доріг, бо гроші забрали в громад і направили Камишіну та іншим чиновникам. Камишін та інші чиновники, як і хотіли, опинилися з грошима. Єдиний, кого немає у цьому рівнянні, - це ЗСУ. Їх загубили по дорозі. Поки освоювали ваші кошти.

Тепер можна знову виходити під мерії, пікетувати, вимагати передати кошти громад у центр. Може, комусь з чиновників не вистачило.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі